Feyenoord - HV Verburch

Afgelopen zondag om 15:00 waren wij klaar voor de competitiewedstrijd tegen Feyenoord Handbal. Bij de vorige wedstrijd tegen Internos hadden wij de eerste punten gepakt dus wij waren gebrand om de punten mee naar Poeldijk te nemen.

Feyenoord opende de wedstrijd met de eerste goal maar wij volgenden niet lang daarna met het antwoord. De eerste helft ging het redelijk gelijk op. In het begin hadden wij de verdediging nog niet helemaal onder controle, maar toen die eenmaal stond ging het steeds beter en gingen wij met 16-14 de rust in.
In de rust sprak Dennis ons positief toe. We moesten de verdediging zo behouden en vooral op snelheid blijven spelen want daarmee konden we hun pakken. We moedigden elkaar nog even aan en gingen vol wilskracht de tweede helft in.
De tweede helft begon goed. Wij hadden de overhand en de doelpunten vlogen om de oren bij de keepster van Feyenoord. We speelden met veel snelheid en door het sterke spel kwamen wij al snel op voorsprong. Naar mate de tweede helft vorderde bleven wij knokken maar door de mandekking kregen wij meer moeite met aanvallen. Helaas hebben wij verloren met 31-27 en zijn de punten niet meegegaan naar Poeldijk.

De focus ligt nu op volgende week, dan moeten wij tegen Ventura! Hopelijk zien wij jullie daar!