Nieuwegein DS1 - Verburch DS1

Zaterdagavond vertrokken we naar Nieuwegein. De thuiswedstrijd hadden we ruim gewonnen, dus we hoopten opnieuw op een avond met leuk handbal en uiteindelijk de punten mee naar Poeldijk. Helaas verliep de wedstrijd ander dan gehoopt. Al snel kwamen we achter in de 1ehelft tegen een zeer fanatiek en gedreven Nieuwegein. We leken niet in staat om ons eigen goede spel te spelen en bleven achter de feiten aanlopen. De 2ehelft begonnen we met 6 doelpunten achterstand. In de rust hebben we onszelf opgepept om er nog 30 minuten vol tegenaan te gaan en ons eigen spel te spelen. Dit lukte de 2ehelft beter dan de eerste helft. Langzaam kwamen we steeds iets dichterbij en leek het de laatste minuten nog spannend te worden. Helaas bleek dit echter niet genoeg. We hebben strijdlust getoond, maar helaas alsnog onder de maat gepresteerd.

Deze week gaan we weer met veel leerpunten aan de slag op de training en ten voorbereiding op een nieuwe wedstrijd zaterdag. Zaterdag 25 januari spelen we om 20:00 thuis tegen Internos. Komen jullie ons weer aanmoedigen om deze mindere reeks te doorbreken?