Quintus DS3 - Verburch DS1

Zondag 10 april moest DS1 van Verburch de zware uitwedstrijd spelen tegen de koploper Quintus DS3.

Quintus 3 met diverse ervaren ex erediviespeelsters tegen het jonge onervaren team van Verburch.

Wat een leuke wedstrijd was het.

De 1 helft ging redelijk gelijk op. Beide teams scoorden er op los. Rake afstandschoten en pijlsnelle tegenaanvallen van beide teams.

Verburch was aan het einde van de 1e helft slordig met balverlies in de aanval en dat werd genadeloos afgestraft door de zeer ervaren speelsters van Quintus.  Dat resulteerde in een ruststand van 20-15 in het voordeel van Quintus.

De 2e helft bijna een kopie van de 1e helft.  Beide teams vonden regelmatig het net en de score liep aan beide kanten hard op. Verburch knokte voor het waard was en hoe. Tot 10 minuten voor het einde was de marge nog steeds maar 5 doelpunten in het voordeel van Quintus.

Uiteindelijk bleek het ervaren Quintus tot te sterk en trok aan het langste eind. Eindstand 41-32 voor Quintus.

Ik heb het team na de wedstrijd echt gecomplimenteerd met het spel dat we getoond hebben tegen Quintus.

Ook leuk om na de wedstrijd komplimenten te krijgen van de scheidsrechter en Jan van Kesteren van Quintus vanwege het leuke handbal dat Verburch speelde.

Dit geeft ons veel vertrouwen en we zijn er klaar voor om vanavond tegen Feijenoord weer een leuke, goede wedstrijd te tonen.

Ik hoop dat er weer redelijk wat publiek zal zijn om de meiden aan te moedigen.