Verburch DS1 - DWS DS1

Zaterdag 26 november speelden wij thuis tegen DWS Dames 1. DWS is een goede ploeg, die je niet moet onderschatten.

We begonnen de wedstrijd goed. We waren steeds snel weg waardoor we met een grote voorsprong de rust in gingen.

We begonnen de tweede helft met een 18-10 voorsprong. Het was de bedoeling om deze voorsprong uit te breiden, waardoor we rustig konden gaan spelen. Hiervoor was het nodig om ons eigen spel te blijven spelen. Dit hield in dat we goed op tempo een aanval op zouden zetten en waar mogelijk een breakout zouden lopen.

Dit is dan ook goed gelukt, en eindigden we met een mooie eindstand van 35-26. Door onze overwinning staan wij nog steeds onverslagen bovenaan met 5 punten los op de nummer 2 Heerle DS1.

Op zaterdag 3 december spelen wij uit tegen Oliveo DS1.