Verburch DS1 - Quintus DS2

Afgelopen donderdag speelden wij thuis de bekerwedstrijd tegen Quintus Dames 2. Iedereen had gezonde spanning voor de wedstrijd en erg veel zin om te spelen.

Om 19:30 uur ging het fluitsignaal en begon de wedstrijd. Helaas kwam Quintus op voorsprong en scoorde de eerste doelpunten. Al snel kwamen wij terug met mooie en succesvolle aanvallen. Aan beide kanten werden er veel 2 minuten gegeven waardoor dit meer spanning opleverde. Toch bleef Quintus op voorsprong en gingen we de rust in met een achterstand.

In de rust vertelde Dennis ons dat we sneller moesten schakelen van de aanval naar de verdediging, zodat we de snelle tegenaanvallen en break-outs van Quintus eruit konden halen.

Toen eenmaal het fluitsignaal van de tweede helft ging, ging iedereen gefocust en vol goede moed verder met de wedstrijd. Deze keer met een wat andere opstelling.
Op een gegeven moment ging Quintus met een andere tactiek spelen, namelijk: de keeper in de aanval eruit halen en een extra speler in het veld neerzetten. Hierdoor konden wij met snelle tegenaanvallen en lange afstandsballen richting het doel zonder keeper gooien. Dit leverde een aantal mooie doelpunten op. Helaas hebben we de wedstrijd verloren met 25-33. Maar we hebben hard gewerkt en we kunnen met trots terugblikken op deze wedstrijd.

Door het enthousiasme van het publiek was dit een leuke wedstrijd voor ons om te spelen. Zaterdag 6 november om 20:00 uur spelen we de thuiswedstrijd tegen Ventura. Ventura staat net onder ons en zal dus weer een spannende wedstrijd worden.

Bedankt iedereen voor het enthousiasme tijdens de wedstrijd en tot de volgende keer!