Verburch maakt kennis met OldStars walking football en handball

Donderdagochtend 17 oktober was er op Verburch voor de eerste keer een OldStars walking handball en football kennismaking. Na een gezellig ontvangst met koffie en thee ging men aanvangen met de training. De walking handball training stond onder leiding van ex-handbalinternational Leon van Schie, OldStars trainer-coach van het Nationaal Ouderenfonds. Het was een gevarieerde training waar naast het spel Walking Handball allerlei leuke, beweegvormen werden gedaan. Op deze wijze kan iedereen meedoen. De deelnemers gaven unaniem aan het een hele leuke ochtend te vinden met ongemerkt een bezweet hoofd aan het eind.
Naast de introductie van OldStars walking handball was er ook de eerste training van het walking football. Op het voetbalveld werd er samen met de OldStars van Westlandia een demonstratie gespeeld. Na de training kwamen de handbal en voetbal deelnemers bij elkaar om gezellig af te sluiten in de kantine. Dit is voor herhaling vatbaar!
Vervolg
Donderdag 24 oktober is er wederom OldStars walking handball en football bij Verburch aan de Arckelweg 20. Om 09.45 wordt er gestart met een kopje koffie en om 10.00 begint de training. Bedoeling is om dit een wekelijkse activiteit te laten worden. Iedereen (55+) is welkom om, kosteloos, aan te sluiten!
Voor meer info en vragen kun je contact opnemen met de Verburch contactpersoon Pieter Batenburg, op 0614301770 of via pieterbatenburg88@gmail.com.