Verenigd in beweging

Vanuit Verburch Sportcentrum – Fijne Pasen!

En inmiddels zijn we dan alweer 4 maanden verder na de december feestdagen en zitten we eigenlijk nog steeds ‘thuis’ met z’n allen. Er is nog steeds corona, de maatregelen worden zeer mondjesmaat versoepeld en de besmettingscijfers dalen niet hard genoeg; integendeel. Toch maken we er op ons sportcentrum met elkaar het beste van en waar maar enigszins mogelijk wordt er gesport. Er zijn nog activiteiten bij fysio Wouter de Kok, de leden van Gym Fitness sporten buiten in de tent, de jeugdleden van de voetbal en handbal blijven trainen en sinds dinsdag 16 maart mag er weer met 4 personen op één baan getennist worden. Ook is de Jeu de Boules weer gestart vanaf 16 maart, omdat er meer mensen met elkaar buiten mogen sporten (alles op de buitenbanen weliswaar).

Helaas is binnensporten nog niet mogelijk en ook de kantines en clubhuizen zijn nog gesloten. We zullen nog even vol moeten houden en hopen op meer serieuze versoepelingen en een meer normale situatie zo tegen de zomer aan. Als er meer mensen zijn ingeënt zou er meer mogelijkheden moeten zijn. Hoe mooi zou dat zijn…. Een (te) overvolle parkeerplaats omdat er meer competities tegelijk worden gespeeld binnen de verschillende sporten op hetzelfde Verburch Sportcentrum. Luxe problemen zouden we nu zeggen.

Wij wensen voor nu alle Verburch sportievelingen en familie hele Prettige Paasdagen en hopen snel IEDEREEN weer te zien sporten en daarnaast met elkaar de 3de helft te vieren. Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd weer een ‘meer normaal’ balletje ‘slaan’, ‘gooien’, ‘werpen’, ‘trappen’ etc.. Kijk voor alle actuele sportinformatie binnen het Verburch Sportcentrum op onze website www.verburch.nl.

Het Verburch PR-Team