Een Boule Activiteiten

Een boule activiteiten

Door P. Tanke
We hebben een probleem bij Verburch ’97 Jeu de Boules. Vier keer per week is er de gelegenheid om met elkaar petanque te beoefenen. Onlangs zijn we weer begonnen met een onderlinge competitie, die is verspreid over 21 competitiedagen. Zo’n beetje om de veertien dagen speelt een deel van onze leden mee in de Westlandse Club Kampioenschappen. Er is een Sinterklaastoernooi en een Kersttoernooi en het voorjaar gaan we zeker ook weer vieren met een gezellig toernooi. Komende zomer (ja hoor, die komt echt wel weer) gaat er weer een open dag komen en - o ja! - een keer per maand kan er ook geklaverjast worden.

Het is duidelijk, Verburch ’97 Jeu de Boules is  een vereniging met leden die allemaal zo hun bijdrage leveren aan de organisatie van al deze activiteiten en alles wat daar omheen gebeuren moet. 

Wat dan het probleem is? Nou, het is allemaal eigenlijk te veel voor ons en we weten dat er nog steeds mensen zijn die niet beseffen dat ook zij heel veel plezier kunnen beleven aan al deze activiteiten.

Natuurlijk is het probleem simpel opgelost: kom ook eens langs en speel mee – wij zorgen wel voor een leuke introductie: je bent van harte welkom!  

Meer over Verburch Jeu de Boules op verburch.nl/jeu-de-boules.