Laatste Interne Strijd met vuurwerk seizoen 2023/2024

Interne strijd met vuurwerk

Door: P. Tanke

Zaterdag 13 april j.l. was de laatste wedstrijddag van de interne competitie binnen Verburch ’97 Jeu de Boules. Een prachtig zonnige dag op een als altijd zeer gezellig sportpark Verburch. Met hulp van onze vrienden van de handbal was er opzwepende muziek en natuurlijk zorgden de voetbalsupporters voor de bekende oranje rookwolken. Fantastisch allemaal, want dat gaf nog eens extra cachet aan deze spannende dag voor de massaal aangetreden leden van onze petanque-vereniging. Toegegeven, de rookwolken deden enkele aanwezigen terugverlangen naar het mondkapjestijdperk.

Het ging ergens om, op deze mooie dag en dat was aan wat gezichten af te lezen. De eindwinnaar stond al zo’n beetje vast, maar zoals zo vaak in competities ging het ook om het verbeteren van de eigen positie in de ranglijst en daar zat nog wel wat speling in. Helaas kunnen we op dit moment nog geen definitieve uitslag geven, want die wordt bepaald door de toernooicommissie, die tijdens de komende ledenvergadering (begin mei) de einduitslag bekend gaat maken. Spannende tijden dus, want genieten van een mooie middag is waardevol, maar beter presteren dan een ander kan ook weleens leuk zijn!

Voor wie het nog niet wist: wees welkom bij ons en speel mee – je gaat er grenzeloos van genieten. Overigens gaan we dat grenzeloze binnenkort (eind juni / begin juli) vieren met een heuse Franse dag: binnenkort meer daarover!  

En dan nog een klein misverstandje uit de wereld helpen: natuurlijk ging het in ons vorige artikel niet over Enthovens die chrysanten kweken, maar om de prachtige geraniums waar velen Enthoven om loven! 

Meer over Verburch Jeu de Boules op verburch.nl/jeu-de-boules.