Kerst en Oud en Nieuw 2020-2021

Het bijna beruchte jaar 2020 is op een haartje na gevild. En het is me het jaartje wel. Veel van de geplande activiteiten op jeu-de-boule-gebied konden geen doorgang vinden. Maar ja dat is nu eenmaal zo en niet anders. We hebben dat zelf niet in de hand.

De kerstdagen naderen en normaal kan ik namens het bestuur op de “Kerstboule” eenieder hele fijne dagen wensen, maar er is geen kerstboule en geen oliebollentoernooi om de beste wensen voor het nieuwe jaar met jullie te delen. Daarom moeten we het dit jaar op een andere manier, met een mail of brief, doen.

Het bestuur van “Verburch ‘97” wenst iedereen hele fijne kerstdagen. Vier dit wel volgens de afspraken die gelden zodat corona niet de kans krijgt. Deze wensen gelden zeker ook voor het nieuwe jaar dat voor de deur staat. Laat het een fantastisch jaar worden waarin we met behulp van het vaccin de draad weer kunnen en zullen oppakken.

De draad oppakken zal ook betekenen op zoek gaan naar een nieuwe penningmeester, een nieuwe activiteitencommissie en het aanbrengen van een nieuwe toplaag in de hal om maar even wat te noemen. Het maken van nieuwe voornemens is geen kunst, het uitvoeren wel. Laten we met z’n allen aan die karren trekken!!! Uiteraard met dank aan alle vrijwilligers van het voorbije jaar.

Geniet van de Kerst en Oud en Nieuw.

Houd je aan de regels en blijf gezond. We zien elkaar weer op de baan, binnen of buiten.

Namens het bestuur van “Verburch ‘97”                  

Arnold van Winden, voorzitter.