Persbericht Verburch'97 Jeu de Boules

Verburch ‘97 Jeu de Boules

Blij met nieuwe aanwinsten

Door: P. Tanke

In de afgelopen periode hebben zich wat nieuwe leden aangemeld bij onze Jeu de Boules vereniging en die brengen stuk voor stuk zo hun eigen kwaliteiten en vaardigheden met zich mee. Het spreekt vanzelf dat wij heel blij zijn met deze aanwas en het wordt al helemaal leuk als een van hen laat weten dat het mooi zou zijn als het er bij elke sport zo sportief aan toe zou gaan.

Bedenk wel, het gaat er zeer serieus aan toe bij ons petanque spel, maar het wordt zeker ook gewaardeerd als een tegenstander een mooie worp maakt of laat zien dat er weloverwogen gespeeld wordt.

Op elke speeldag is het weer een verrassing met wie je speelt en het leukst is toch altijd om goede tegenstand te hebben, zodat je met elkaar een mooie strijd kunt leveren. 

We hebben ruimte genoeg en merken ook weer aan onze nieuwste aanwinsten dat mensen redelijk lang twijfelen of ze petanque willen gaan spelen. Welnu, het is nooit te vroeg om hiermee te beginnen en je ziet jong en oud steeds weer intens genieten van deze prachtige sport. Dus voel je welkom om ook eens een keer mee te spelen – je gaat daar geen spijt van krijgen! 

Meer over Verburch Jeu de Boules op verburch.nl/jeu-de-boules.