Septième Juillet

Septième Juillet: beleef het!

Door P. Tanke

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Quatorze Juillet, de Franse nationale feestdag, dit jaar op 14 juli zal zijn. Dat komt echt heel mooi uit, want precies een week daarvoor, op zondag 7 juli, organiseren wij een heerlijke Franse middag op ons mooie Place de Petanque op sportpark Verburch. Een perfecte voorbereiding op de zomervakantie.

We gaan weer een fantastisch toernooi organiseren, in een frivole Franse sfeer – dit keer niet in de Voorstraat, maar op ons eigen sportpark. De inschrijving start binnenkort, maar reserveer wel alvast deze datum, want het wordt weer net zo gezellig als de destijds geweldige toernooien tijdens Rondje Poeldijk – we zien jullie graag allemaal weer verschijnen!
Doe nu al mee
Er komt dus een Pétanque Poeldijk en iedereen is daar welkom. En ja, je kunt je het best voorbereiden door nu al langs te komen en mee te spelen op ons mooie complex bij onze gezellige vereniging. Wij vinden het erg leuk je te verwelkomen en het doet ons altijd plezier elkaar de finesses van deze mooie sport bij te brengen.

Bovenal: we zien niet graag dat je later spijt krijgt van het feit dat je niet eerder pétanque bent gaan spelen – je bent nooit te jong om te leren genieten! 

Meer over Verburch Jeu de Boules op verburch.nl/jeu-de-boules.