Vrijwilligersdag 10 februari 2023 Jeu de Boules

Verburch ‘97 Jeu de Boules

Vrijwilligersdag

Na een onderbreking van twee jaar konden de vrijwilligers van Verburch ’97 Jeu de Boules onlangs eindelijk weer eens worden onthaald op een welverdiende vrijwilligersdag. 

De voorzitter opende de dag en was blij dat er zoveel vrijwilligers waren. Hij bedankte ons voor onze enthousiaste inzet. We waren met ongeveer 30 personen maar wij kunnen altijd nog meer vrijwilligers gebruiken.

Om 10 uur werden wij ontvangen en hebben we onder het genot van een kopje koffie gezellig bijgekletst. Daarna speelden we een potje Jeu de Boules.

Rond 12 uur werd een heerlijke pan erwtensoep gebracht door de familie Boers uit Maasdijk, waarvan we heerlijk gesmuld hebben.

Daarna kwam Het Harkje heerlijke broodjes kroket brengen die gretig aftrek hadden. Na het eten zijn we weer gaan boulen.

Om 2 uur nodigde de voorzitter ons uit om gezellig een borreltje te gaan drinken (de oude voorraad moest op!).

Ruud en Hennie hebben ons goed verzorgd en hadden een heerlijke schaal met hapjes klaar gemaakt voor onder de borrel, de soep en broodjes geserveerd en voor de drankjes gezorgd. 

Het was een zeer geslaagde dag met veel gezelligheid en wie er ook een keer bij wil zijn, geef je op als vrijwilliger of kom gezellig Jeu de Boules spelen. Nieuwe leden kunnen we goed gebruiken.  

De voorzitter bedankte ons voor onze aanwezigheid.   

Pia van Noord

Meer over Verburch Jeu de Boules op verburch.nl/jeu-de-boules.