Samen sporten tijdens Rondje Verburch

Alle sportclubs zetten op zondag 11 september hun deuren voor jullie open tijdens Rondje Verburch. Zij organiseren toernooien, competities en andere activiteiten. IEDEREEN kan meedoen – dus ook als je geen lid bent van Verburch en ook als je misschien geen sportmaatje hebt. Bij elke sport worden de activiteiten op de eigen locatie en in eigen beheer georganiseerd, dus meld je aan bij elke vereniging afzonderlijk. En de keuze is reuze! Klik op een van onderstaande sporten waaraan je mee wilt doen voor meer informatie en/of aanmelden. Zeker leuk als je ook meedoet!

Volleybal

Tussen 13:00 uur en 15:00 uur staat er een volleybalnet buiten op het trainingsveld van de voetbal (voorbij het bruggetje). We spelen dus op gras. Je kan alleen of met vrienden en familie inschrijven en het is recreatief. Teams bestaan maximaal uit 4 personen (op het veld).

Voetbal

(activiteit) – binnenkort meer info

Tennis

Het Druiventoernooi voor iedereen vanaf 18 jaar. Deelname is (inclusief lunch) 12 euro. Aanmelden is mogelijk via bovenstaande link.
En Verburch Tennis organiseert Tennisclinics onder leiding van gediplomeerde trainers. Deze clinics zijn bedoeld voor niet-leden van Verburch Tennis en voor de beginnende tennissers. Meer info via bovenstaande link.

Handbal

Op deze dag zijn al onze jeugdleden en (nog) niet leden (van 6 t/m 16 jaar) welkom op de handbalvelden buiten om hun handbalkwaliteiten te testen. Wil je weten hoe goed je kunt mikken, hoe snel je kunt rennen en tippen tegelijk, hoe hard je kunt gooien? Kom dan naar deze dag! Meer info via bovenstaande link.

Gym Fitness

Gym Fitness Poeldijk zet op 11 september de hele dag de deur open voor iedereen die kennis wil maken met hét gezellige fitnesscentrum voor ’t Westland en regio Den Haag.

Jeu de Boules

Jong en oud is welkom om deel te nemen aan een toernooi voor koppels in dezelfde sfeer als het bekende toernooi tijdens Rondje Poeldijk. Er is plaats voor 60 koppels. Klik op bovenstaande link voor meer info.

Boogschieten

Leer het boogschieten kennen. Met een korte instructie schiet je echte pijlen op een groot doel. iedereen van 12 jaar en ouder is welkom om het een keer te proberen.

Verburch Old Stars

De deelnemers en organisatie van Verburch Old Stars zijn vanaf 12.00 uur aanwezig en zullen verdeeld over de middag demonstreren wat zij aan activiteiten organiseren (Walking Handbal en Football). Iedere donderdag om 09.45 wordt er gestart met een kopje koffie en om 10.00 begint de training. Iedereen (55+) is welkom om aan te sluiten!