Handboogsportvereniging Verburch is te vinden in de Jeu de boules hal/baan naast de Verburchsporthal te Poeldijk, op de grens tussen het Westland en Den Haag. Handboogschieten is al eeuwen oud en inmiddels een olympische sport, je kan bij handboog vereniging Verburch zowel met een barebow (houten boog), of recurve boog schieten. Onze vereniging in Poeldijk bestaat meer dan 20 jaar, en is toegankelijk voor zowel valide, als mindervalide schutters. Op deze website kun je meer vinden over onze vereniging, over lessen en trainingen c.q. bedrijfsuitjes. Wij beschikken over 8 binnenbanen waar we op de afstand van 18 of 25 meter op een target (blazoen) schieten.

Het laatste Boogschieten nieuws

Lid worden?

Wij hebben 2 ervaren trainers in huis om “nieuwe” schutters goed te begeleiden en bieden wij een aantrekkelijk 8 weken durend programma om kennis te maken met de handboogsport en onze club.
We schieten op woensdag avond van 19:00 to 21:30.

Nieuwe leden kunnen vrijblijvend op een proeflesavond komen schieten. Een proefles kost €5,- dit kan alleen contant betaald worden. Minimum leeftijd is 14 jaar.

Lees verder

Contact