Nieuwe leden

Nieuwe leden

Wij hebben 2 ervaren trainers in huis om “nieuwe” schutters goed te begeleiden en bieden wij een aantrekkelijk 8 weken durend programma om kennis te maken met de handboogsport en onze club.

Nieuwe Leden kunnen vrijblijvend op een proeflesavond komen schieten. Een proefles kost €5,- dit kan alleen contant betaald worden.

Wil je een proefles volgen geef dit even door aan info@verburch.com

  • Nieuwe leden mogen 1x voor 5 € op proefschieten met instructie.
  • Daarna kan voor €40,- aan materiaal (4 pijlen en bescherming materiaal) in bruikleen worden aangeschaft om voor 8 weken onder begeleiding te schieten.
  • Na deze 8 weken wordt het materiaal uw eigendom bij lidmaatschap voor een volledig seizoen, bij voortijdige beëindiging blijft het materiaal eigendom van de vereniging.
  • Nieuwe leden mogen gedurende 1 jaar gratis gebruik maken van een boog van de vereniging. Daarna zijn de kosten €35,- per jaar.
  • De contributie is €155,- per jaar (exclusief de bondscontributie), of voor €45,- kan men, na 8 weekse training, een 10 rittenkaart aanschaffen.
Er is genoeg te beleven in Poeldijk als je van handboogschieten houdt, u bent dan ook van harte welkom om dit ook eens te ervaren bij Handboogsport Verburch.