27 juni 2019: Achter de schermen bij Schiphol

Donderdag 27 juni 2019, heeft de businessclub vrienden van Verburcn wederom een mooie middag en avond gehad. Ditmaal in onze hoofdstad Amsterdam.

Ons eerste bezoek was aan Schiphol, waar onze “meester” chauffeur van Schiphol Experience de groep naar zijn bus begeleidde voor een rondrit rondom Schiphol. We kregen niet alleen het ontstaan van het grote vliegveld te horen, maar ook hoeveel uur het kost om een vliegtuig aan de buitenkant te reinigen. En hoe het logistieke systeem van de koffers werkt.

Er komt meer bij kijken dan menigeen denkt te weten.

Na deze bijzondere toer over het grote complex van Schiphol zorgde onze eigen buschauffer ervoor dat de groep op tijd arriveerde bij This is Holland in Amsterdam.

Daar maakte we een rondvlucht over Nederland. We voelde de regen,  de wind en roken de tulpen. Een heel bijzondere ervaring.

Vervolgens was het tijd voor een hapje en een drankje. Het restaurant Eye met een schitterend uitzicht was een mooie plek voor een goed glas bier met een culinaire hap. Hierna stond de bus klaar om ons naar Verburch te brengen.