Ad Vis van Vixx Westland, 11e nieuwe begunstiger in 2022.

Ad is geboren in Wateringen. Uit een ondernemersgezin. Zijn ouders hadden een tweetal rijwielzaken in Wateringen en Den Haag Zuid. Samen met zijn partner Patricia heeft hij drie voetballende zoons bij Verburch. Sven, Jesper en Tommy Vis. Ad vindt het mooi om met de Vrienden van Verburch met name de jeugdafdeling te steunen en tevens door de activiteiten de Vrienden beter te leren kennen.

Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft hij meerdere bedrijven gehad op het gebied van financiële planning, pensioenen, vermogensadvies, financieringsadvies en estate planning (advies over testament, schenken, erven, etc). Vanuit zijn ruime ervaring en onafhankelijke positie is hij kritisch naar banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en overige financiële dienstverleners en weet hij de vele financiële producten goed te analyseren en waar nodig te adviseren.

In zijn bedrijf, Vixx Westland, adviseert hij ondernemers en particulieren in hun financiële planning. Hij geeft totaal inzicht in hun huidige en toekomstige financiële positie en in de scenario’s van pensionering, onverhoopt ziekte/arbeidsongeschiktheid en overlijden. Zo geeft hij onder andere advies op vragen zoals: Op welke wijze bouw ik vermogen op in privé of in mijn bedrijf? Hoe bouw ik een goed pensioen op? Hoe financier ik mijn eigen woning? Wat is mijn inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid en hoe dek ik dit risico af? Wat is het netto besteedbaar inkomen voor mijn nabestaanden als ik onverhoopt kom te overlijden? Wat doe ik met de opbrengst uit de verkoop van mijn onderneming? Hoe help ik mijn kinderen met de financiering van hun studie en later een eigen woning? Wat betekent veranderde fiscale wetgeving voor mijn privé vermogen en mijn vermogen in mijn bedrijf? Hoe zorg ik voor voldoende compensatie op mijn vermogen voor de hoge inflatie? Wat mag ik mijn kinderen schenken? Welke beleggingen passen bij mijn financiële situatie en bij mijn karakter?

Met zijn bedrijf werkt Ad nauw samen met accountants, notarissen, fiscalisten, vermogensbeheerders en overige financiële dienstverleners.

Binnenkort betrekt hij zijn nieuwe woning en zijn nieuw kantoor in Kwintsheul. Uiteraard is iedereen van harte welkom voor een nadere kennismaking met Ad en om eens vrijblijvend te sparren over de financiële zaken, nu en in de toekomst.
 
drs. Ad Vis CFP
financieel planner
06 47 10 12 19
ad@vixx.nl

Linkedin
Vixx Westland
 
Slotenmakerstraat 9
2672 BL Naaldwijk
035 - 523 09 11 
vixx.nl/Westland