Bekend making nieuwe voorzitter Businessclub Vrienden van Verburch

Donderdagavond 11 januari tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel maakte Nico Barendse de nieuwe voorzitter Jolanda Stijger bekend. 
Nico is al vanaf de oprichting in 2008 actief bestuurslid bij de Businessclub. Gestart als penningmeester en na het stoppen van John Witkamp als voorzitter, nam hij de hamer over.

Nico kijkt terug op een mooie tijd waarbij er veel events zijn georganiseerd. Als algemeen bestuurslid blijft Nico nog actief. 

De nieuwe voorzitter geeft dit ook aan in haar speech: 
“Ik ben blij dat Nico aanblijft, want met de huidige bestuursleden: Fred van Zijl, Wouter de Kok, John Bouwmeester,  Jordy Zwinkels en Robin den Brabander vormen wij een sterk en goed bestuur.
Uiteraard staat het bestuur open voor nieuwe bestuursleden, waarvan de kinderen in de jeugd zitten van Verburch. Want daar staat de Businessclub voor: de jeugd naar een hoger niveau brengen binnen alle sportafdelingen van Verburch. In totaal steunen we de 7 sportafdelingen binnen Verburch: 
Handboog, turnen, volleybal, tennis, voetbal, handbal en jeu de boules.
De volleybal en de jeu de boules hebben geen jeugd, maar wie weet…
Per slot van rekening was de Jeu de boules bij Rondje Poeldijk altijd erg in trek bij de jongeren”.

De nieuwe voorzitter Jolanda Stijger geeft nog een kleine introductie van haarzelf aan alle aanwezigen:
“Ik ben al heel wat jaren actief als vrijwilligster bij Verburch. Door de sporten van de kinderen, Inmiddels zijn zij jong volwassenen. Gestart in de activiteitencommissie van de handbal. Ik ben scheidsrechter, leidster, trainster, maar ook bestuurslid van de voetbal geweest. 
Zelfs nog getracht met Vrouwen van Verburch, het aantal van de businessclub te kunnen evenaren. 
Inmiddels al vele jaren bestuurslid van de businessclub.
Voor de PR heb ik al veel nieuwe begunstigers mogen begroeten met een boeketje, fles wijn, fles champagne of gebak voor bij de koffie. Dit wordt altijd leuk ontvangen.
Leuk om kennis te maken en aandacht te besteden aan de mensen van het bedrijf. 
En uiteraard goed om de bedrijven in de picture te zetten via Poeldijk Nieuws, LinkedIn en ook op onze eigen app en website. Dit blijf ik doen, ook als voorzitter.

Mijn focus voor 2024 is 75 begunstigers, in het jaar waarin Verburch handbal en voetbal 75 jaar bestaat. En daar kunnen wij als bestuur de hulp van onze begunstigers bij gebruiken. Want niets is zo krachtig als mond op mond reclame. Maar naast nieuwe begunstigers is het behoud van de huidige begunstigers ook heel belangrijk. Ook daar wil ik en met mij het bestuur aandacht aan besteden”.
 
Het nieuws werd zeer positief ontvangen. De opkomst met ruim 100 aanwezige was top. Er volgde nog een gezellige avond met heerlijk eten en drinken.