Bezoek aan Ad Koremans Woning- en Projectinrichting

Op donderdag 21 juli was het eindelijk zover, de Businessclub Verburch op bezoek bij Ad en Shirley Koremans. 

Een uitje met partner/introducé. We werden om 16.30 uur verwacht, waarbij we eerst het verhaal achter de oorsprong van het bestaan te horen kregen. Het begon 31 jaar geleden. Het bedrijf werd in 1991 opgericht door Ad en Len Koremans. In 2014 besloot dochter Shirley zich aan het Koremans team toe te voegen. Als centrale schakel op kantoor tussen hetgeen verkocht is (showroom) en hetgeen uitgevoerd moet worden (planning) zit zij helemaal op haar plek.

Gezien het feit dat de eerste werknemer al 25 jaar in dienst is en er meerdere langere dienstverbanden zijn, zegt genoeg over de loyaliteit en hechte band van het gehele team. Ad, Len en Shirley zijn trots op hetgeen er staat in Kwintsheul en met name trots op de medewerkers die dit samen met hen opgebouwd hebben. 

Waar wij als bedrijf enorm trots op zijn is dat wij om ons heen vaak horen: “Koremans is een Heuls begrip in het Westland en omstreken.” Daar doen wij het voor!

Na de mooie introductie werden we aan het werk gezet. De dames gingen een moodboard maken, waarbij we werden geholpen door zeer enthousiaste interieurstylisten. De mannen kregen van de vakmensen een workshop schilderen en behangen. Na het intensieve werk was er een uitgebreid Italiaans buffet; we kwamen niets te kort. Het was top geregeld, een geslaagd event. Ad en Shirley bedankt dat we bij jullie te gast mochten zijn.