5 april 2019 : Van der Knaap Group en EBC Golfkarton

Vrijdag 5 april 2019 waren we te gast bij EBC Golfkarton en van der Knaap Group.

Beide bedrijven zijn begunstiger van de Businessclub Vrienden van Verburch en lieten met een presentatie en een rondleiding zien waar de bedrijven voor staan.

De start was bij  BC Golfkarton in Honselersdijk. Totaalleverancier op het gebied van golfkarton. Dozen en displays van bruin tot prachtig. We werden ontvangen met koffie, thee en frisdrank. Na een welkoms woord kregen we een presentatie van EBC Golfkarton (Monsterbox), waarbij de oorsprong werd verteld en de vele mogelijkheden die EBC (Monsterbox) heeft.  

De rondleiding was indrukwekkend. De grote printers, de plotters van een creatief ontwerp tot het uiteindelijke resultaat. Geschenkverpakkingen, promotieverpakking, sample dozen, displaydozen, toonbankdisplays en de vele andere mogelijkheden.

Wilt u een speciale verpakking of zoekt u een oplossing om iets te verpakken of wilt u meer mogelijkheden zien of nog even nakijken wat u zoal heeft gezien, kijk dan op www.monsterbox.nl.

Vervolgens stond het bezoek aan “de Kas” aan de Vogelaer op het programma. Onder het genot van een kop koffie werd gestart met een presentatie van het bedrijf van der Knaap group. Het bedrijf met een missie: “duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten leveren op het gebied van groei- en bewortelingsmedia ten behoeve van de mondiale plantenteelt. Met de producten en diensten die Van der Knaap Groep levert, is de klant in staat een maatschappelijk en (bedrijfs-)economisch verantwoord resultaat te behalen."

Het bedrijf heeft meerdere eigen productielocaties in Sri Lanka, de Dominicaanse Republiek en India. De kokosproducten die door deze fabrieken worden geproduceerd worden over de hele wereld gebruikt. Na de presentatie kregen we een rondleiding in de kas, waar de producten staan van de afnemers van kokos, potgrond, etc. en mochten we kijkje nemen in het laboratorium. Als slot konden we genieten van een heerlijke stamppot in de ontvangst ruimte en werd er nog lang nagepraat over de bedrijven die we hadden bezocht.