Bezoek Westport Notarissen met presentatie van bQuirius en Westport

Dinsdag 6 december was het 7e en laatste event van 2022.
Dit keer waren we te gast bij Westport Notarissen. Begunstiger vanaf het eerste uur. Steffie Michels richtte de stichting op en maakte in 2008 de statuten op samen met Nico Barendse.

Om 17:00 uur starte bQurius met een uitleg over de huidige energie. Met hun missie: "Wij bestaan omdat de tuinbouwsector steeds complexer wordt en tuinbouwbedrijven hierdoor behoefte hebben aan ondersteuning. Door middel van het opmaken van stuurinformatie en het vertalen van deze stuurinformatie naar een deskundig advies, voegen wij waarde toe aan de onderneming" zijn zij gespecialiseerd in de tuinbouw.
Een helder verhaal, waar gezien de huidige energie crisis veel belangstelling voor is.

Daarna volgde een presentatie van Steffie Michels van Westport notarissen. 
Hun missie: "Klanten ontzorgen. Een partner zijn in een veranderende wereld. Vaste rots en aanjager bij alle dynamieken, processen en zekerheden die van invloed zijn op ons leven. Wij zijn groot, maar toch heel betrokken en benaderbaar. U voelt zich thuis bij ons". werd verder ingezoomd op hetgeen Westport kan betekenen voor een bedrijf, maar ook voor particulier. Hoe bespaar je geld met een testament. Een eye opener voor de meeste aanwezigen.

Na al deze informatie was het tijd voor een borrel met een walking diner.

Het was een zeer interessant event. Wij bedanken Westport voor de gastvrijheid en de presentatie. Ook bQuirius bedankt voor de heldere uiteenzetting metPower-point presentatie.