Geslaagd Event van de Businessclub Vrienden van Verburch aan de Poeldijkseweg 1c in Wateringen.

De Businessclub Vrienden van Verburch was onlangs te gast aan de Poeldijkseweg 1C in Wateringen. Op deze locatie zijn meerdere bedrijven gevestigd, zoals Arbo.nu, RC Westland, en The Next Skill. Daarnaast was European Healthcare 4 You aanwezig om zichzelf te presenteren.

RC Westland begeleidt en monitort mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door reorganisatie, ziekte of uitkering, evenals re-integranten die niet kunnen terugkeren naar hun eigen werkzaamheden. Want niemand wordt beter van thuiszitten. Dat is de gedeelde visie van RC Westland en Arbo.nu.

Arbo.nu vormt een loket voor werknemers en werkgevers en staat bekend als een flexibele arbodienst die totale ontzorging en snelle hulp biedt, zodat werknemers niet in een sociaal isolement raken en snel kunnen terugkeren naar eigen of ander werk.

European Healthcare 4 You is een huisartsenpraktijk, speciaal opgericht voor passanten en anderstaligen die geen huisarts hebben. Deze praktijk schrijft geen patiënten in. Door de diversiteit van de talen die er wordt gesproken kan iemand in zijn eigen taal worden geholpen. Daarnaast is er ook een prikpoli aanwezig.  

The Next Skill is een opleidingscentrum voor zij-instromers vanuit spoor 2, UWV-trajecten Werk fit/Naar Werk en kandidaten vanuit gemeentes, met een baangarantie als eindresultaat. Deze combinatie van bedrijven richt zich op re-integratie in de arbeidsmarkt, een onderwerp dat elke werkgever of ondernemer aangaat.

Tijdens ons bezoek kregen we een rondleiding met uitgebreide uitleg, gecombineerd met een interactieve BBQ op de braadslee, borrel en een pubquiz met vragen over de organiserende bedrijven, Verburch en zelfs over de Businessclub.

We kunnen terugkijken op een mooi, gezellig en leerzaam event!