Gezelligheid Businessclub Vrienden van Verburch trok Paul van Westcoast Sound & Light aan

Paul Zuiderwijk zorgde voor de sound & light voor het 15-jarig jubileum van de Businessclub. De gezellige groep sprak hem aan en dat deed hem besluiten om zich aan te melden als nieuwe begunstiger bij de Businessclub. 

Ik maak kennis met een rasechte Poelukker: Paul, drijvende kracht achter Westcoast Sound & Light. Wat begon als hobby, groeide in 1999 uit tot een voltijds onderneming. Met de ervaring op technische vlak, staat het bedrijf elke dag weer klaar voor de mooiste opdrachten als het om geluid en licht gaat. 

Westcoast is gevestigd in ’s-Gravenzande, maar Paul zou graag een groter pand willen kopen, bij voorkeur Poeldijk. Met meer ruimte voor een beter overzicht en efficiënter werken.

Na een snelle rekensom weten wij dat Paul dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert van Westcoast Sound & Light. Paul heeft een vaste medewerker in dienst en werkt voornamelijk samen met ZZP’ers.

Zij maken vaak lange dagen, met opbouwen voor mooie evenementen en verzorgen van technische ondersteuning. Daarna weer afbouwen en terug naar de zaak!

Kijk, daar kom je achter als je gezellig bij elkaar op de koffie komt. Paul zit op zijn praatstoel, is enthousiast over zijn bedrijf en straalt dat ook uit. 
Het werk is erg afwisselend: variërend van een festival, feest tot presentatie. Niets is te gek voor Paul en zijn medewerkers. Ik ben onder de indruk van de apparatuur en bekijk met hem de foto’s om er een goed beeld van te krijgen. Ik weet wie ik ga bellen als ik er zeker van wil zijn dat geluid, licht en beeld goed op elkaar moeten worden afgestemd.
 
Heeft u binnenkort een evenement, beurs of presentatie? U kunt bij Westcoast Sound & Light terecht voor de huur van geluid, video- of licht-systemen. Moeten bij u geluid, licht of video geïnstalleerd worden? Ook dan kijkt Westcoast graag met u mee naar de mogelijkheden die zij kan bieden. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe systemen. Zij zorgen voor de juiste systemen om uw locatie naar een hoger niveau te brengen. 

Neem een kijkje op de site: www.westcoast.nl