Graag stellen wij aan u voor: LinkThings, nieuwe begunstiger Businessclub Vrienden van Verburch.

In 2021 heeft Verburch voetbal een nieuwe sponsor en begunstiger voor de Businessclub Vrienden van Verburch mogen begroeten: LinkThings B.V.

Helaas was het door de Corona beperkingen niet mogelijk om met een voetbal wedstrijd van het eerste aandacht te besteden aan de nieuwe sponsor en begunstiger van Verburch. Toch wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en zo werd er op één van de weinige zonnige winterse dagen op 16 december een glas champagne geheven op het mooie complex van Verburch.

Frank Broos en Jay van den Bos van LinkThings proosten met Ernst Gram van de sponsorcommissie en Nico Barendse, voorzitter van de Businessclub op de samenwerking. LinkThings sloot zich aan en werd begunstiger van de leukste Business Club uit de regio; Vrienden van Verburch en werd tevens bordsponsor bij Verburch voetbal.

Jay als jonge Poeldijkse ondernemer voetbalt al jaren bij Verburch en kent het belang van de Business Club als ondersteuner van de sportende jeugd. Het sprak dan ook voor zich toen LinkThings zich in Poeldijk vestigde, zij ook begunstiger en sponsor van Verburch wilde zijn.

De business club is een goed netwerk van bedrijven waar elke ondernemer een voordeel bij heeft en daarnaast heeft de business club een mooie missie; “alle sportafdelingen binnen Verburch naar een hoger plan tillen en de Jeugd stimuleren en motiveren te sporten bij Verburch

LinkThings is een snel groeiend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het waardevol maken van data! Zij helpen bedrijven met het toegankelijk maken van data. Dit door middel van bijvoorbeeld interactieve dashboards in Power BI. Verder zijn zij experts in Business Intelligence, Internet of Things, data analytics, data solutions en nog vele andere activiteiten binnen de wereld van data. Voor al hun producten en diensten kijk op de site: www.linkthings.com.