Kennismaking met KORPORAAL & BERTELS NVM MAKELAARS B.V.

Deze keer ging ik, Jolanda Stijger van de Businessclub Vrienden van Verburch en fotografe Diana Stijger naar Loosduinen. Wij maakten daar kennis met makelaars Stefan en Patrick. Met een lekker bakkie koffie en een traktatie van de Sint, kwamen wij meer te weten over hen en hun bedrijf.

Stefan de Jager (55), woont al 30 jaar in Poeldijk en Patrick van Helvoort (52) woont hier nu 6 jaar. Patrick én Stefan zijn op de tennisbaan van Verburch te vinden en hebben via hun dochters al langere tijd een binding met Sportvereniging Verburch. De dochters van Stefan handbalden bij Verburch, Patricks dochter speelt er nu. Het besluit om lid te worden van de Businessclub Vrienden van Verburch was daarom voor hen een logische keuze.  

Stefan en Patrick zijn makelaar-taxateur en eigenaar van Korporaal & Bertels NVM-Makelaars en zullen voor menig Poeldijker geen onbekende zijn. Want er staan regelmatig ‘Te koop borden’ in Poeldijk en andere Westlandse dorpen. Korporaal & Bertels NVM-Makelaars heeft als werkgebied de regio Haaglanden waar het Westland dan deel van uit maakt. Zij zijn gespecialiseerd in de particuliere markt voor aan- en verkoop én taxaties van woningen en appartementen. Kennismaken? Neem dan met één van hen contact op.