Kwekerij Jan van Luijk nieuwe begunstiger Businessclub Vrienden van Verburch

Tijdens het Paasrad bij Verburch was Jan van Luijk verrast door de betrokkenheid van de mensen bij Verburch. Niet alleen de goede sfeer bij de leden onderling, ook door alle jongeren en bedrijven die de club steunen. Als dit gesprek gevoerd wordt met een enthousiaste Businessclub-begunstiger, dan kun je als bedrijf niet anders dan je aanmelden. Jan en Don vinden het vooral belangrijk om naast het steunen van de club, ook kennis te kunnen delen met andere ondernemers.

Een nieuwe begunstiger verdient aandacht. Dus bezochten de familie Stijger, bestuurslid Jolanda Stijger en fotograaf Diana Stijger de familie Van Luijk. Zij kwamen niet met lege handen: een boeket en champagne mochten natuurlijk niet ontbreken.  Zij kregen een rondleiding en informatie over het mooie bedrijf. En uiteraard op de foto met Jan van Luijk (links) en Don van Luijk (rechts). Na afloop van ons bezoek waren we blij verrast toen we een aantal mooie Kalanchoë kregen.

Jan van Luijk tennist bij Verburch en Don voetbalde jarenlang bij Verburch. Na een blessure werd hij leider van een vriendenelftal en zit hij in de organisatie van het Paasrad.

Kwekerij Jan van Luijk staat voor u klaar om allerlei soorten Kalanchoë te leveren. Kwaliteit en service staan voorop. Kalanchoë worden geteeld in twee verschillende potmaten,  de 6 en de 9 cm. Beide potmaten worden geteeld in  vier verschillende gewastypes: De single, Rose, Else en de More flowers. Onder deze  gewastypes vallen weer tientallen verschillende soorten. Wilt u meer informatie, neem  dan eens een kijkje op: janvanluijk.nl.