Mart Zwinkels neemt afscheid

Mart Zwinkels neem afscheid als bestuurslid van de Businessclub Vrienden van Verburch.

Vanaf het eerste uur is Mart Zwinkels betrokken bij de Businessclub. Sterker nog hij was één van de oprichters en vanaf dat moment bestuurslid. Zijn betrokkenheid met Verburch mede door 3 voetballende zoons zorgde ervoor dat hij zich actief inzette als vrijwilliger.

Mart was bestuurslid in het voetbalbestuur en in de SEK (kantine bestuur). Hij was hij een graag geziene vrijwilliger bij de grote Halloween tochten. Het was een man die zijn handen uit de mouwen stak en daar waar nodig was hielp. Mart was van veel dingen op de hoogte en zorgde voor veranderingen, die een positief effect hadden Verburch. Om andere vrijwilligers de ruimte te geven zich te ontwikkelen, stopte Mart geleidelijk aan met een aantal functies binnen Verburch, want verandering brengt ook nieuwe ideeën naar boven.

Nu stopt hij als bestuurslid van Verburch, tijd maken voor andere dingen en voor verjonging binnen het bestuur. Mart heeft vele events georganiseerd voor de businessclub. Kijkt u vooral eens op de site van Verburch bij de Businessclub om een idee te krijgen van alle events die hij heeft georganiseerd met de andere bestuursleden. Mart had altijd tijd voor een praatje en altijd geïnteresseerd in het bedrijf van de leden.

Op de achtergrond blijft Mart nog de businessclub ondersteunen en hij blijft uiteraard lid van de businessclub. Maar actief deelnemen aan vergaderingen, daar heeft hij een streep onder gezet. Wij zijn Mart enorm dankbaar voor al de tijd die hij in zijn ‘clubbie” Verburch heeft gestoken.