Nieuw bestuurslid Jordy Zwinkels

Businessclub Vrienden van Verburch verwelkomt Jordy Zwinkels als nieuw bestuurslid

De Businessclub is volop in beweging, naast het organiseren van evenementen verwelkomen wij  Jordy Zwinkels als nieuw bestuurslid. Bestuurslid Jolanda Stijger stelt Jordy een aantal vragen, om kennis te maken met de verjonging in het bestuur van de Businessclub:

Wat is je connectie met Verburch?

“Bij Verburch heb ik 22 jaar gevoetbald, door kraakbeenslijtage in mijn knie moest ik hier helaas afgelopen seizoen mee stoppen. Verburch is de plek waar ik mijn vrienden heb leren kennen, het plezier in het spelletje en de gezelligheid na de wedstrijd zijn fantastisch. Ik heb altijd genoten van de saamhorigheid binnen de club en de mensen die er actief waren. Sinds kort ben ik lid geworden bij Verburch Tennis.”

Hoe ben je in het bestuur van de Businessclub terecht gekomen?

“Ik werd met nog een aantal andere (ex-)selectiespelers uitgenodigd door het bestuur van de businessclub om eens te sparren over de toekomst. Ben inmiddels ook een paar keer met de club mee geweest; wat opvalt zijn gezelligheid en diversiteit van de ondernemers. Denk dat we bij Verburch uniek zijn als het gaat om de activiteiten die wij doen. Goed, na een aantal gesprekken met het bestuur werd gevraagd of ik wilde toetreden tot het bestuur en zo te blijven meedenken.”

Welke bestuursfunctie krijg je?

“Ik ga de functie van mijn vader Mart invullen, dit zijn activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd voor de begunstigers.”

Wat heb je nog meer voor vrijwilligerswerk gedaan?

“Ik was meerdere malen mee met jeugdkampen en was daarnaast 1 jaar leider van een elftal.”

 Vertel eens iets over het bedrijf waar je werkt?

“Kuivenhoven Poeldijk, kweekt al meer als 100 jaar aan de Zeeuwlaan in Poeldijk. We zijn gespecialiseerd in de teelt van bloeiende seizoenproducten. De bekendste producten die wij telen zijn de Campanula Addenda® en de Helleborus Gold Collection®. 60% van onze producten word onder glas geteeld en 40% wordt buiten op lavavelden. Ik ben onderdeel van het 4-koppige management. Met onze vaste medewerkers en seizoenarbeiders streven we iedere dag naar de hoogste kwaliteit en om een betrouwbare partner te zijn voor de handel. Ik ben bij Kuivenhoven verantwoordelijk voor de teelt, planning en inkoop.”