Nieuwe vrijwilliger Robin den Brabander in het bestuur

Robin den Brabander, het tweede vrouwelijke bestuurslid van de Businessclub. Een jonge sportieve vrouw die het bestuur versterkt. Op de vergadering van 3 mei werd zij met een bloemetje welkom geheten door de voorzitter Nico Barendse. Bestuurslid Jolanda Stijger stelt Robin een aantal vragen, om kennis te maken met de verjonging in het bestuur van de Businessclub:

Wat is je band met Verburch, hoe kwam je in het bestuur van de Businessclub?
Tot voor kort zag ik Verburch altijd als sportieve concurrent met een gezellige derde helft. Toen ik als niet-Poeldijkse eerst verbaasd mijn wenkbrauwen optrok bij de vraag vanuit mijn werk of ik het leuk vond bij een evenement van de Businessclub Vrienden van Verburch te zijn, meldde ik mij enthousiast aan. Wegens succes ging daarna ook naar het evenement van de Businessclub bij Unicum. Beide avonden zijn dusdanig goed bevallen – kennelijk van beide kanten – dat na gesprekken met Nico Barendse ik heb besloten lid te worden van het bestuur van de Businessclub.

Welke bestuursfunctie krijg je?
De functie die ik in het bestuur ga vervullen, wordt nog ingevuld, eerst een aantal keren meedraaien.

Wat heb je nog meer voor vrijwilligerswerk gedaan?
Ik heb training gegeven, jeugdteams gecoached en wedstrijden gefloten bij de handbal.

Welke sport beoefen je?
Handbal bij WPK/Westlandia.

Vertel eens iets over het bedrijf waar je werkt.
Ik werk bij Cees Advocaten. Cees Advocaten heeft vestigingen in Naaldwijk, Den Haag en Delft. Op kantoor in Naaldwijk hou ik mij voornamelijk bezig met ondernemingsrechtelijke vraagstukken gericht op internationale handel en glastuinbouw. Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen: van adviseren tot procederen.