Nieuwe begunstiger ABN AMRO MeesPierson

Het vaste duo, Jolanda Stijger bestuurslid van Businessclub Vrienden van Verburch en fotografe Diana Stijger, ging op de koffie bij Dennis Oldenburg en Manon van Dijk in Naaldwijk.

Dennis is sinds 2015 Verburch-lid en keept bij Verburch All Stars, een begrip in Poeldijk en omstreken. Zijn collega Manon van Dijk, groeide op in Poeldijk, handbalde en tenniste jarenlang bij Verburch en voelt zich er nog altijd thuis. Dennis: “Verburch is een mooie en groeiende vereniging, prestatie en plezier gaan er hand in hand. Dan is het goed als ABN AMRO MeesPierson begunstiger van de Businessclub Vrienden van Verburch te worden en zo een bijdrage aan de vereniging te leveren.”

Bij ABN AMRO MeesPierson in Naaldwijk helpen private bankers Dennis Oldenburg en Manon van Dijk actieve ondernemers privé met een evenwichtig beheer van hun vermogen. Zo zijn privé en zakelijk in balans én loopt hun vermogen in de pas met de toekomstplannen.

Meedenken over grote vraagstukken
”De dienstverlening begint met een financieel plan. “We verdiepen ons eerst in de klant en de persoonlijke situatie”, licht Manon toe. “Dan kijken we naar de doelen van de ondernemer én die van het gezin. Zo kunnen we de juiste route uitstippelen en het vermogen hierop afstemmen.” “In het leven van een ondernemer spelen  grote vraagstukken,” zegt Dennis. “Zoals bedrijfsopvolging of verkoop van het bedrijf. Wij werken nauw samen met onze zakelijke collega’s van ABN AMRO. Zij adviseren de klant over de bedrijfsoverdracht, wij helpen met een goede structuur voor het privévermogen.
 
Voor wie is private banking?
“Bij ABN AMRO MeesPierson is er voor elke levensfase ondersteuning van een gespecialiseerde private banker. Die geeft advies en deskundigheid op maat. Persoonlijke dienstverlening is één van de kernwaarden. Mensen kunnen met een vrij besteedbaar vermogen vanaf € 500.000,00 diensten van ABN AMRO MeesPierson gebruiken. Dat kan privévermogen of vermogen in de persoonlijke holding zijn. Ook bij een onderneming in de groei- en investeringsfase waar vermogen zich later vormt, kunnen private bankers nu al van pas komen. Ook voor de particulier en niet-actieve ondernemer biedt ABN AMRO MeesPierson private banking-diensten bij een vrij besteedbaar vermogen boven de € 500.000,00. Dennis en Manon zijn daarvoor in Naaldwijk beschikbaar.”
 
Kennis maken?

Dennis Oldenburg (06 – 20 622 441), dennis.oldenburg@nl.abnamro.com. Manon van Dijk , 06-22835705, manon.van.dijk@nl.abnamro.com.