Op de koffie bij Rob Nordmann, nieuwe begunstiger

De eerste nieuwe begunstiger van 2023 is een feit: Rob van Nordmann vakwerk in stucwerk. Jolanda Stijger, bestuurslid en fotografe Diana Stijger gingen op de koffie en namen een traktatie mee voor bij het lekkere Westlands bakkie. 

Rob was de eerste in Nederland die met het zeer revolutionaire product Kerakoll Geocalce uit Italië ging werken. Tevens was hij één van degenen die dit milieuvriendelijke en duurzame product naar Nederland heeft gebracht om daar de mooiste resultaten mee te maken voor buiten. Nadat Rob zijn papieren voor stucadoor, aspirant en aspirant-gezel heeft behaald, ging hij in 1991 aan de slag bij Van Bergenhenegouwen. Dit bedrijf heeft hij in 2001 overgenomen en in 2014 is Rob gaan werken onder zijn eigen naam.

Door de jaren heen heeft Rob zich verder gespecialiseerd in gevelisolatie en buitenstucwerk. De meest fantastische huizen worden dan ook door hem perfect strak en glad gestuct, maar ook zwembaden worden gestuct en prachtig opgeleverd. Zijn werkzaamheden waren vooral in de Hoekse Waard. Zijn contact met Robert de Kok zorgde ervoor dat hij steeds naar het Westland en omstreken kon komen. Naast dat het reistijd scheelt voelt het ook als thuis komen. Rob denkt mee en adviseert de klanten over het uit te voeren werk. Hij zorgt dat het hele proces soepel verloopt.

Het werk is zichtwerk, je ziet gelijk resultaat. Er wordt echt wat gemaakt en het knapt altijd op. Rob wordt blij van strakke en gladde wanden, donkere ruimtes worden mooi licht en alles is weer netjes en strak met een prachtige afwerking.

Rob heeft jarenlang gevoetbald, voornamelijk in het 2e, waarbij o.a. Pierre van Zinnen trainer was. Mooie tijden, zoals het promoveren van de 3e naar de 2e klasse onder leiding van Theo Kleinendijk. Rob heeft tot en met zijn 33ste gevoetbald. Vervolgens is hij altijd actief verbonden gebleven met Verburch. Hij is bestuurslid voor selectie (organisatorisch) en geeft hij training. Een onmisbare vrijwilliger die veel vrije tijd besteed aan zijn club: Verburch.

Rob, een echte Verburch man, met de paplepel binnen gekregen, vader Ruud, jarenlang bestuurslid bij de voetbal en moeder Riet was begeleidster van Verburch handbal dames 1. Rob is getrouwd met Cindy, een echte Verburch vrouw, was keepster bij dames 1 van Verburch handbal met als hoogte punt: Nederlands kampioen. Cindy wekelijks actief op het veld als handbal scheidsrechter en geeft maandelijks tips en advies aan de keepsters tijdens de training. Ank v.d. Berg, Cindy’s moeder was handbal keepster en een voorbeeld voor haar dochter. En vader Jan v.d. Berg is actief in de voetbal sponsorcommissie en een onmisbare kracht bij het schoonhouden van de kleedkamers.  

Rob en Cindy blikken graag terug op het mooiste moment, waarin zowel de voetbal als de handbal kampioen werden.

Een echte Verburch familie, betrokken vrijwilligers en onmisbaar voor de vereniging. Wilt u begunstiger worden van de Businessclub Vrienden van Verburch, neem dan eens een kijkje op onze site: https://verburch.nl/businessclub/home. 

 
Rob Nordmann
06-54344961