Stucadoorsbedrijf Robert de Kok terug van weggeweest

Op bezoek bij een bekende van de Businessclub, Stucadoorsbedrijf Robert de Kok. Na het maken van de foto door Diana Stijger, werd er nagepraat onder het genot van een lekker bakkie koffie. Jolanda Stijger, bestuurslid Businessclub Vrienden van Verburch, kon zo nader kennis met hem maken.

Robert was er even tussenuit. Als jonge ondernemer gunde hij zich niet de tijd eerder te stoppen met werken, zodat hij deel kon nemen aan de evenementen van de Businessclub. Maar als echte Poeldijker wil hij een bijdrage leveren aan Verburch. Zijn vrienden met een eigen bedrijf werden ook begunstiger, dus was Robert snel overgehaald.

Door begunstiger te worden van de Businessclub sponsort hij ook zijn zoon (voetbal)  en  dochter (handbal). Robert voetbalde bij Verburch, waarvan 12 jaar bij de selectie. Op 29-jarige leeftijd stopte hij met voetballen. Een leuke anekdote herinnert hij zich. Onder het mom van vroeger was alles anders: “in zijn tijd gebeurde het tijdens een training, dat je in de sloot belandde, maar dat zal nu niet meer zo snel gebeuren”.

Net als vele anderen deed Robert vrijwilligerswerk bij Verburch, hij was  leider van het 1ste team van Verburch voetbal. Nu geniet hij vooral van het aanmoedigen van zijn kinderen bij Verburch; wie weet gaat hij zich weer actief als vrijwilliger inzetten bij Verburch. De businessclub is in ieder geval blij dat Robert terug is als begunstiger en hoopt dat hij nu wél zoveel mogelijk bij de evenementen kan zijn.

Stucadoorsbedrijf Robert de Kok
Uw stucadoor in het Westland, of u nu op zoek bent naar stucwerk, voor binnen of buiten, bij stucadoorsbedrijf Robert de Kok kunt u ervoor terecht. Zie: www.robertdekokstucadoors.nl voor uw keuze en ontdek de verschillende mogelijkheden.