Vitamines4You nieuwe begunstiger

Mark Greeve opgegroeid in Poeldijk en voetballend in een vriendenteam van Verburch is  met Vitamines4You begunstiger geworden van de Businessclub Vrienden van Verburch. Het bedrijf runt Mark samen met zijn neef Stef Odenkirchen, twee jonge ondernemers. Het vers fruit is bij de selectie van de voetbal al bekend. Zij worden met thuiswedstrijden regelmatig voorzien van fruit. Als vrijwilliger heeft Mark bij Verburch zich actief ingezet om nieuwe leden van Verburch voetbal te informeren over de vereniging met alles wat hierbij komt kijken. Naast het voetballen geniet Mark met zijn vrienden van de gezelligheid bij Verburch, derde helft en de georganiseerde feesten. Verburch is een mooie omni vereniging, dus door zich bij de businessclub aan te sluiten steunt hij alle takken van sport binnen Verburch. 

Bestuurslid Jolanda Stijger ging met een mooi boeket en een fles champagne op bezoek bij Mark op het ABC terrein in Poeldijk. Vanuit daar regelt hij dat bedrijven zoals Don Opleidingen, Logico, LinkThings en Roots elke week kisten met werkfruit geleverd krijgen.

Op de vraag wie Vitmines4you zijn, Mark: We zijn 2 neven die al van kleins af aan een sterke band hebben. In onze familie wordt al jarenlang handel gedreven in groente en fruit. Tijdens onze verschillende stages op school was het opgevallen dat er weinig fruit wordt geconsumeerd op de werkvloer. De dagelijkse hoeveelheid van 2 stuks fruit wordt bij lange na niet gehaald. Dit heeft ons doen besluiten Vimines4you op te richten tijdens onze studietijd. Waarom met ons werken: Bij Vitamines4you treft u wekelijks een gevarieerd aanbod van seizoensfruit. Wij zijn klantvriendelijk, service gericht en vinden vrijheid voor onze klanten erg belangrijk. Wij bieden veel flexibiliteit, klanten zitten bijvoorbeeld

Personeel is het belangrijkste kapitaal, zeker in tijden van een krappe arbeidsmarkt. Een gevarieerd dieet met 2 stuks fruit per dag draagt bij aan een gezonde levensstijl. Ons werkfruit kan bijdragen aan een gezonde werksfeer bij u op kantoor.

Vitamines4you is uw leverancier voor vers fruit op het kantoor. Geen onhandige bezoeken meer aan de supermarkt, maar laat uw werknemers genieten van vers fruit direct van het land!  Nog steeds niet overtuigd vraag dan een gratis proefkist aan. Kijk voor meer informatie op de site: www.vitamines4you.nl.