Walter Sengers, oud Verburch-lid, nieuwe begunstiger

Walter Sengers Schilderwerken wordt welkom geheten door Jolanda Stijger, bestuurslid en Diana Stijger de fotograaf. Op een mooie warme dag, ditmaal met een bloemenbak voor in de tuin en een goede fles wijn om te toosten, in de schaduw.

Walter, heeft de jeugdopleiding voetbal bij Verburch gevolgd en heeft jarenlang in de selectie gespeeld. Hij speelde in de wedstrijd op Verburch tegen Feyenoord. Hoewel er met 1-4 verloren werd, was het toch een hoogtepunt voor Walter, want hij was degene die juist dat ene doelpunt scoorde voor Verburch. Een mooie herinnering.

Walter kan terug kijken op een leuke tijd bij Verburch, waar hij veel goede vrienden aan heeft overgehouden. Naast spelend lid heeft hij training gegeven bij Verburch voetbal. Hij zou het leuk vinden als zijn zoon gaat voetballen bij Verburch en wie weet staat hij dan straks met als zijn vrienden langs de lijn. Of wellicht dat hij zich gaat inzetten als vrijwilliger.

Bent u op zoek naar een bedrijf voor binnen & buiten schilderwerken, spuitwerken, wandbekleding en decoratietechniek, dan kunt u bellen met 06-24924263 of stuur een e-mail naar info@sengersschilderwerken.nl. Het bedrijf is gevestigd in Poeldijk.