Warm welkom voor Sander Rens als begunstiger

Sander is een echte Poeldijker en voetbalt al vanaf jongs af aan bij Verburch. Hij is een fanatieke voetballer en heeft altijd op het hoogste niveau gespeeld.

Ook nu nog speelt hij, samen met zijn broer Vincent, in de selectie.
Daarnaast heeft hij ook getennist Verburch. Al met al is het terrein van Verburch hem niet onbekend.
Naast zijn activiteiten op het veld zet Sander zich ook buiten het veld in als vrijwilliger van Voetbal Verburch.
Zo is Sander onder andere leider van een jeugdelftal geweest en schreef hij wekelijks stukjes (“Rondje langs de velden”) op de website.
Nu is hij al een aantal jaren penningmeester binnen Voetbal Verburch, een functie wat past bij zijn dagelijkse werk als financieel consultant.
Als penningmeester is hij eindverantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen de alle afdelingen en commissies van vv Verburch. Tot zijn hoofdtaken behoren het opstellen van de begroting, jaarrekening en het bewaken van de liquiditeitspositie.

 Sander werkt al een aantal jaren als zelfstandige en is breed inzetbaar binnen het vakgebied finance.
Met zijn werkzaamheden voorziet hij directie en andere stakeholders van waardevolle (vaak financiële) informatie in de vorm van rapportages.
Op dit moment werkt hij een drietal Westlandse opdrachtgevers, te weten bQurius, Vollebregt Optimal Cleaning en Yeald.

Door zijn betrokkenheid met Verburch was het een vanzelfsprekende stap om als jonge ondernemer aan te sluiten bij de Businessclub Vrienden van Verburch.
En dat verdient aandacht, zodat Sander door onze penningmeester Fred van Zijl welkom geheten werd met een bosje bloemen en een glaasje bubbels.