WELKOM voor onze nieuwe begunstiger Pro-Meer Verzekeringen

De businessclub is blij met elke nieuwe begunstiger en daar willen wij meer aandacht aan besteden. Kennismaken, samen proosten en een mooi boeket bloemen horen daar natuurlijk bij. Hans van Dijk, een echte Poeldijker, bekend met Verburch door de sporten van zijn kinderen en hij heeft getennist bij Verburch. Hans is ook vele jaren vrijwilliger geweest bij Verburch, hij heeft o.a. handbaltrainingen verzorgd. Om ervoor te zorgen dat heel de vereniging profijt heeft van het lidmaatschap, was begunstiger worden van Verburch een logische stap. Met zijn compagnon Yorick v.d. Meer, samen bestuurders van Pro-Meer Verzekeringen, kwamen zij het glas heffen samen met bestuurslid Wouter de Kok.

PRO-IN Advies BV is hét professionele advieskantoor waarbij de kwaliteit van advies en verzekeringsoplossingen centraal staat. Zij positioneren zich als verlengstuk van de ondernemer met als belangrijkste doel: het helpen bij het realiseren van de ondernemingsdoelstellingen. Zij leveren kwalitatief hoogwaardig risicoadvies, een tot in detail uitgewerkt verzekeringsvoorstel en intensieve begeleiding bij schade. Dit tegen een eerlijke prijs. Zij streven naar een duurzame en persoonlijke relatie met hun klanten en hun leveranciers waarbij vertrouwen, creativiteit, verrassend en vooruitstrevend kernbegrippen zijn.

Van de Meer Verzekeringen uit Honselersdijk is opgericht 1954. Naast verzekeringen voor particulieren en bedrijven, bieden zij ook financieringen en hypotheken. Voor bankzaken is in 1985 aansluiting gezocht bij de Regiobank, waardoor zij een uitgebreid assortiment  aan financiële diensten kunnen aanbieden.

Yorick van der Meer de zoon van Johan en Wil zit sinds 2006 in de zaak en richt zich vooral op hypotheken en zakelijke verzekeringen. 

Om de kennis en specialisme van beide bedrijven, van de Meer Verzekeringen en PRO-IN Advies, te bundelen is de vof PRO-Meer Verzekeringen opgericht. De businessclub Vrienden van Verburch is verheugd u op de hoogte te brengen van PRO-Meer Verzekering als nieuwe begunstiger.

Foto: Diana Stijger
Op de foto v.l.n.r. Hans van Dijk, Wouter de Kok, Yorick v.d. Meer