Westland Workwear nieuwe begunstiger van Vrienden van Verburch

Daan Bekkers speelt al vanaf jongs af aan bij Verburch en doet daarnaast ook vrijwilligers werk bij Verburch. Zijn passie en enthousiasme voor de club heeft hij over weten te brengen naar zijn werkgever Leon Toussaint. Dit heeft voor de Businessclub positief uitgepakt met een nieuwe begunstiger. Dit verdient aandacht en werd door Jolanda Stijger, bestuurslid van de Businessclub voor het pand van Westland Workwear met Daan en eigenaar Leon, een glas geheven op het lidmaatschap.

Leon is al vanaf 1993 actief in bedrijfskleding en startte in 2002 met Westland Workwear. Voor Leon het  leukste vak, samen met de klant te zoeken naar de juiste uitstraling van kwalitatieve kleding en daarbij rekening houden met de veiligheidsregels binnen het bedrijf. Leon is trots dat Westland Workwear veel relaties heeft waar ze al meer dan 10 jaar de kleding voor verzorgen.

Met een groot netwerk aan partners in binnen- en buitenland heeft Westland Workwear voor vrijwel elk kledingvraagstuk een oplossing. Zij werken samen met alle gerenommeerde merken op de Europese markt op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Met een goed en eerlijk advies leggen zij het fundament voor een plezierige, servicegerichte relatie en een tevreden klant. In overleg met de klant wordt bepaald aan welke eisen de bedrijfs-, promotie- of sportkleding moet voldoen. Vervolgens zal Westland Workwear meedenken, kritische vragen stellen en met alternatieven en verrassende ideeën komen.

Wil je meer weten? Ga dan eens naar westlandworkwear.nl of kom eens langs in de showroom in Naaldwijk om de verschillende artikelen te zien, te voelen en te ervaren.

Een belletje naar Daan Bekkers 0174-626888 kan natuurlijk ook altijd!