Vrijwilliger in het zonnetje: Nel Bernardon

Onze (inmiddels oud) voorzitter Nel Bernardon is 10 jaar onze voorzitter geweest. Vanaf 2008 zat ze bij de volleybalvereniging in het bestuur en ze is al vanaf 1986 lid van onze vereniging. Het seizoen 2019-2020 was haar laatste seizoen als voorzitter. Wij gingen bij Nel op bezoek om te vragen hoe het nu met haar gaat en wat de volleybalvereniging Verburch zo leuk maakt.

Met Nel gaat het goed. De volleybaltijd bij Verburch was een hele leuke gezellige tijd geweest. Na een partijtje fanatiek volleyballen was er altijd nog een leuke 3e helft. De sores van alledag was helemaal vergeten na de maandagavond. De diversiteit bij volleybalvereniging is groot. Van tuinder tot onderwijzer uit het Westland en Den Haag sloegen er een bal. Er werd veel gelachen en het werd dan ook vaak laat als de laatsten de kantine verliet.\

Ook werden er leuke avondjes georganiseerd zoals de spelletjesavond en de playbackshow. Toernooien waren ook altijd leuk. Iedereen kan zich inschrijven. Bedrijven, vriendengroepen, families… Het speelveld was heel divers. Ook als je niet zo goed kan volleyballen kon je meedoen. Beachvolleybaltoernooi bij Rondje Poeldijk, het Verburch toernooi en ook het oliebollentoernooi stonden ieder jaar weer op de agenda. Er komt veel kijken bij de organisatie van zo’n toernooi. Zo gebeurt het weleens dat een team zich op het laatst afmeldt en kon Nel het hele wedstrijdschema weer veranderen. Ondanks zulke tegenvallers was Nel altijd opgewekt en zet zich 100% in voor de vereniging. Uiteindelijk werd het dan toch weer een hele leuke avond.

Binnenkort gaan we weer het Verburch toernooi organiseren. Wij kunnen gelukkig nog wel een beroep op haar doen. Wellicht als scheidsrechter. Nel! Bedankt voor je inzet voor Verburch!