Samen sporten tijdens Rondje Verburch (Volleybal)

Aan iedereen die wil volleyballen!


Zondag 11 september is er een sportdag op het Verburch terrein. Alle verenigingen binnen Verburch doen mee. Natuurlijk willen wij als volleybalvereniging niet achterblijven. Tussen 13:00 uur en 15:00 uur staat er een volleybalnet buiten op het trainingsveld van de voetbal (voorbij het bruggetje). We spelen dus op gras. Iedereen kan zich hiervoor opgeven, jong en oud. Het zal een soort van clinic zijn waarbij er uitleg gegeven wordt en er een potje gespeeld kan worden. Je kan individueel of met vrienden en familie inschrijven. Teams bestaan maximaal uit 4 personen (op het veld).

Je kan je inschrijven om 13:00 uur, 14:00 uur of eventueel 15:00 uur bij veel animo. Je kan je aanmelden bij bestuurvolleybalverburch@gmail.com. Geef daarbij ook aan hoe laat je kan komen en of je al volleybal-ervaring hebt. We gaan er een sportieve en gezellige dag van maken.===========================

Recreatief volleybal bij Verburch, dat wil jij toch ook?


De afdeling Volleybal van S.V. Verburch is bij uitstek een gezellige recreantenvereniging, waar geen competitie gespeeld wordt.

Wel zijn er gedurende het seizoen vriendschappelijke toernooien waaraan een ieder vrijblijvend kan meedoen.

Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons voorop. De samenstelling van onze vereniging is dan ook zeer gevarieerd: van jong tot oud, van dik tot dun, van man tot vrouw. Kortom een gezellige groep volleyballers tot een maximum van 50 leden.


Zie ook onze Facebookpagina

Het laatste Volleybal nieuws

Lid worden?

Wil jij ook komen volleyballen? Kom dan een keer meetrainen om te kijken of je het echt leuk vindt. Met het aanmeldingsformulier kun je je opgeven om tokeomstig lid van Volleybalvereniging Verburch te worden.

Er wordt contact met je opgenomen na de inschrijving.

Klik hier

Lees verder

Onze sponsors

Contact