3 maal Welkom en een afscheid bij Handbal Verburch

3 maal Welkom en een afscheid bij Handbal Verburch

Met grote trots mag HV Verburch jullie laten weten dat zij 3 nieuwe hoofdsponsors voor Verburch DS1 aan de club heeft weten te verbinden.

Dit zijn House of Work uitzendbureau (eigenaar Ed Grootscholten), Anaco Greeve (eigenaar Robert Greeve), Santini kwekerij Richard van Schie.

Jarenlang, ook in de jaren waar Westlandse bedrijven het financieel zwaar hadden, kon HV Verburch altijd rekenen op de steun van hoofdsponsor Certhon. Het afscheid van de zeer trouwe hoofdsponsor is uitgesteld tot het Bestuur van HV Verburch zekerheid had op voldoende financiƫle steun van de opvolging. Dit kwam mede tot stand door de vrijwilligers van onze Sponsor Commissie.

De Handbal staat bekend als een afdeling binnen Verburch met heel veel enthousiaste vrijwilligers. Al deze vrijwilligers maken het elk weekend weer mogelijk, voor heel veel jongeren, om op sportieve wijze deze veelzijdige sport te beoefenen.

Deze vrijwilligers worden zeer gewaardeerd en gezien als de hoekstenen van de Handbal Vereniging.

De sponsoren kan je hierbij zien als het cement. Door dit noodzakelijke cement kan de muur tegen een stootje en kan de muur soms hoger worden gemaakt dan eerst voor mogelijk werd gehouden. Voorbeelden zijn er ten over.

Wij zijn heel blij en dankbaar en spreken de hoop uit op een prettige en lange samenwerking met de drie heel betrokken Westlandse en representatieve bedrijven.

Bestuur HV Verburch