Atomium '61 - HV Verburch

We hebben afgelopen zondag 3 oktober onze eerste officiële competitiewedstrijd tegen Atomium’61 gespeeld. Iedereen had er super veel zin in om weer een wedstrijd te spelen en was gebrand om die eerste punten mee te nemen naar Poeldijk.

Toen begon de wedstrijd. Helaas kwam Atomium op een voorsprong. Ook al schoten we goed op goal, de keeper haalde toch de meeste ballen uit het goal. Later de eerste helft kwamen we weer een beetje op gelijke hoogte. We gingen de rust in met 16-11.

In de kleedkamer heeft Dennis ons gezegd dat we meer gebruik moeten maken van onze snelle tegenaanval en dat we in de verdediging meer moeten praten. Veder hebben we elkaar nog gemotiveerd en we gingen gefocust de 2e helft in.

De 2e helft begonnen we goed. We kwamen dichterbij, maar Atomium had nog wel de voor sprong. We wisten wel als we nog wilde winnen moesten we wel een tandje er bij zetten. Helaas hebben we verloren met 30-25 en hebben we de punten niet mee naar huis kunnen nemen.

Op naar volgende week, dan moeten we thuis tegen Heerle.