Atomium DS1 - Verburch DS1

Zondag 9 oktober speelden we een uitwedstrijd tegen Atomium. Voordat de wedstrijd begon, deed Dennis (coach) een praatje. Hij vertelde ons dat we deze wedstrijd konden winnen door snelle tegenaanvallen. Vanaf moment 1 moeten we scherp zijn. Atomium is een tegenstander die we zeker niet moeten onderschatten, maar vol goede moed liepen we het veld op.

De eerste paar minuten hadden we een beetje moeite, maar al snel liepen de punten, in ons voordeel, op. Met snelle tegenaanvallen lukte het ons om veel doelpunten te maken. De verdediging ging ook goed. Iedereen sloot goed aan waardoor we een sterke dekking hadden.

In de rust hield Dennis (coach) weer een praatje. Hij vertelde ons dat de eerste helft erg goed ging. Voor de tweede helft waren de aandachtspunten vooral om de dekking dicht te houden en voorzichtig te zijn met lange ballen spelen tijdens snelle tegenaanvallen.

Met goede en nieuwe energie begonnen we de tweede helft. De verdediging stond goed en met goede opgezette aanvallen liepen de punten aan onze kant op. We konden goed weerstand bieden tegen Atomium.

Na een leuke wedstrijd hebben we de punten mee naar Poeldijk genomen. De eindstand is uiteindelijk 18-36 geworden. Op naar de volgende wedstrijd. Dan spelen we thuis op zaterdag 15 oktober om 20:00 uur tegen United Breda.