DWS DS1 - Verburch DS1

Op zaterdag 18 maart namen we het op tegen de meiden van DWS Dames 1. Dennis had duidelijk aangegeven waar op gelet moest worden, en als we dit zouden uitvoeren dan zouden we het kampioenschap deze week al mee naar Poeldijk kunnen meenemen.

Helaas gingen de ballen er van onze kant maar niet in en aan de andere kant was dit precies het tegenovergestelde.. Hierdoor kwamen we in de rust op een achterstand van 15-12. De wedstrijd was nog zeker niet gespeeld. De tweede helft van de wedstrijd startte we goed alleen hebben we de achterstand helaas niet meer goed kunnen maken en verloren we de wedstrijd met 30-27.

Dit was een zure nederlaag, maar uiteindelijk des te leuker om op zaterdag 25 maart om 20.00 uur hopelijk met jullie allemaal het kampioenschap thuis te kunnen vieren!