EHC - Verburch 24-25

Zaterdag 29 oktober speelden wij uit tegen EHC. EHC is gepromoveerd naar onze competitie, dus het team was nog onbekend voor ons.

Begin van de wedstrijd werd er aan alle twee de kanten weinig gescoord. Het was lastig om door de verdediging te komen van EHC, maar we scoorden voornamelijk punten door snelle tegenaanvallen. Na twintig minuten spelen en met nog 10 minuten te gaan in de eerste helft was de stand 7-7. Door de laatste 10 minuten goed op tempo te spelen gingen we de rust in met 9-13.

Na de rust kwam EHC steeds dichter bij ons in de buurt met doelpunten. De tegenstander kwam zo dichtbij, waardoor wij in de laatste 5 minuten gelijk stonden met 22-22. De spanning liep hoog op bij alle twee de teams. De laatste minuut van de wedstrijd was aangebroken en wij stonden voor met 23-25. EHC was aan de bal en wist nog een doelpunt te maken. Vervolgens waren wij aan de bal en moesten het spel tactisch uitspelen. De bal werd door ons vanaf de 9-meter op het goal van de tegenpartij geschoten, maar het was geen doelpunt. Tot de laatste 10 seconde van de wedstrijd was het spannend of we een vrije bal mee kregen. Gelukkig kregen wij het voordeel van de twijfel van de scheidsrechters en is de eindstand 24-25 geworden.