Gespot: B1 handbaldames in Volendam!

Zondag 7 november moesten de dames al vroeg uit de veren, want er stond een wedstrijd tegen en in Volendam op het programma. Na ruim een uur rijden in het toen nog rustige Nederland kwamen we op de plaats van bestemming. De meiden doken de kleedkamer in, de ouders de kantine in. Na een gedegen warming-up kon de wedstrijd aanvangen.
Helaas was Sanne er niet bij; zij genoot van wat warmere temperaturen dan hier in Nederland. Gwen was geblesseerd, maar gelukkig wilden Isabel en Lynn van de C1 meedoen. Bedankt meiden!
Verburch ging voortvarend van start. De eerste doelpunten vielen voor Verburch en onze keepster redde alle ballen. Zo stond het al snel 0-9. Verburch verslapte niet. De ruststand was dan ook 3-16. De tweede helft begon net als de eerste helft en in een mum van tijd stond het 3-22. Een beetje geholpen door de scheids kon Volendam toen toch nog wat terugdoen en dat zette de eindstand op 13-31, waarbij het leuk is om te weten dat alle meiden hebben gescoord!
Snel gingen de meiden douchen, want er was een verrassing...
Nu we dan toch in Volendam waren gingen we op de foto ook, in klederdracht. Na een hoop gegiechel en gelach waren de foto's gemaakt. Al genietend van het prachtige weer, uitzicht en een lekkere (stroop)wafel vloog de tijd en waren de foto's klaar. Ieder ging met een leuke foto terug naar het Westland.