Bekerwedstrijd Westlandia - Verburch

Vorige week hebben wij een oefenwedstrijd mogen spelen tegen Westlandia Dames 1, dit was een erg spannende wedstrijd. Met een eindstand van 27-28 voor Westlandia.
Toen mochten wij dinsdag 12 september om 19:30 de bekerwedstrijd spelen tegen Westlandia Dames 1 in de Pijl.

Tijdens de voorbereidingen zaten we vol spanning, wij wilden Westlandia nu inmaken. Met een goede instelling begonnen wij de wedstrijd. Op het begin van de wedstrijd ging het erg gelijk op, we gaven al onze energie. We merkten snel dat Westlandia een tandje feller was door hun sterke verdediging en goede afstandschoten.

We gingen weer met een nieuwe goede instelling de tweede helft in. We kwamen aan het begin weer terug. Ook wij hadden nu een felle verdediging en gaven alles, hier had Westlandia wat moeite mee.  Helaas kreeg Joyce die goed in de verdediging was deze wedstrijd een rode kaart rond de 45ste minuut. Ook door veel balverlies en een rommelige verdediging kon Westlandia steeds makkelijker scoren. Helaas hebben wij de bekerwedstrijd met een eindstand van 31-15 verloren.

In de competitie komen wij Westlandia nog twee keer tegen. Hier zullen wij alerter en feller moeten zijn en gaan we zeker voor de winst!

Donderdag 21 september spelen wij thuis om 20:00 uur een oefenwedstrijd tegen Velo Dames 3, komen jullie ons aanmoedigen? Tot dan!