HV NOAV - HV Verburch

Goedenavond allemaal!

Zaterdag 30 september speelden wij onze eerste competitie wedstrijd tegen Noav. Na een 2,5 uur lang durende busreis kwamen we aan in Susteren. Voordat de wedstrijd begon, deed Alaa (coach) een praatje om de tactiek te bespreken. We hadden nog nooit tegen deze club gespeeld dus we wisten niet wat we konden verwachten. We waren erg gefocust en wilden natuurlijk de punten meenemen naar Poeldijk.

Vanaf moment 1 waren we erg aan elkaar gewaagd. De eerste helft begon niet heel sterk. We hadden wel kansen om te scoren, maar de ballen gingen er helaas niet in. Wij moesten erg wennen aan de bal en hierdoor gingen het afmaken op het doel niet heel goed. Er werd van beide kanten weinig gescoord en in de rust stond het 7-3 in het voordeel van Noav.

In de rust vertelde Alaa (coach) dat we goed aan het verdedigen waren maar dat we meer 1 op 1 langs de verdediger moeten gaan en beter moeten afronden.

Met goede energie begonnen we aan de tweede helft. Het afronden ging soms beter maar was nog wel lastig. Hierdoor kwam Noav op een verdere voorsprong te staan en is de eindstand uiteindelijk 18-7 geworden in het voordeel van Noav. Wel nog even een groot compliment naar onze keepster Esmee, want zij heeft echt super goed gekeept!

Vanavond spelen we tegen Raamsdonksveer en we gaan er natuurlijk voor om de punten in Poeldijk te houden!

Leuk dat jullie ons vanavond komen aanmoedigen!