S.V. Zeeburg DS1 - Verburch DS1

Na het net aan verliezen tegen Habo ‘95, waren we deze week gebrand om de overwinning een keer onze kant op te laten vallen. We speelden dit keer tegen Zeeburg.

De eerste 5 minuten begonnen we sterk en kwamen we op een voorsprong van 1-4. Daarna begon het bij Zeeburg helaas ook te lopen en in ruim 20 minuten wist Zeeburg de achterstand naar een voorsprong van maar liefst 7 punten.. Waarmee met een stand van 20-14 de rust ingingen.

Na de rust wisten we al snel terug te komen tot 2 punten verschil. De dekking stond goed en de snelle tegenaanvallen werden goed benut. Een spannende tweede helft waarin veel gebeurde. Een tweede helft waar we continu in de nek van Zeeburg zaten en onze coach een rode kaart ontving waardoor we in de slotfase met 1 man minder kwamen te staan. Jill die de laatste 10 seconden er nog 1 ingooiden waardoor we op een stand van 31-31 kwamen. Voordat we het wisten lag ook in de laatste 2 seconden de bal in ons doel waardoor de eindstand op een 32-31 uitkwam..

Kortom een goede wedstrijd, leuk spel maar helaas door omstandigheden weer niet de overwinning aan onze kant.