Ventura DS1 - Verburch DS1

Na 3 punten verschil met Quintus vorige week, waren we gebrand om deze week de overwinning een keer aan onze kant op te laten vallen. We speelden dit keer tegen Ventura, waarbij we ook speelden tegen onze oude coach!

In de eerste helft waar het in het begin nog gelijk opging, zakte wat weg. Ventura had een snelle omschakeling waar we niet altijd antwoord op hadden. Zo gingen we de rust dan ook in met 16-13.

Na een goede peptalk in de kleedkamer begonnen we aan de tweede helft. We vochten ons terug de wedstrijd in door de achterstand van 4 doelpunten weg te werken. De wissels werden goed gespeeld en de verdediging stond als een huis. In de laatste minuten ging het gelijk op, waarbij Ventura de 29-28 scoorde. We kwamen weer op gelijke hoogte en zelfs op voorsprong door een snelle break out! In de laatste minuut kregen we nog een penalty tegen, maar dankzij de keeper kwam Ventura niet op gelijke hoogte.

De laatste seconden telden af en we bewaarde de rust om de wedstrijd in onze zak te steken. En dat is gelukt!! De eerste overwinning van het seizoen is binnen, laten we deze lijn doortrekken en hopen dat we meer wedstrijden gaan winnen!